Erbjudande April-Juni

När det är dags att köpa sommarpresenter till sina anställda har vi de perfekta gåvorna. Vi har tagit fram två sommarpaket som bidrar till en aktiv och behaglig sommar. I priset ingår tryck på samtliga produkter i 1-färg.

Sommarpaket 1: Paketet innehåller en vattentät ryggsäck som är den perfekta kombinationen av stil och funktion. Den går lika bra att ta med sig till stranden och ut på vattnet såväl som på stan. I paketet ingår även en termosflaska som håller ditt vatten iskallt en het sommardag eller kaffet varmt till picknicken. En produkt som du aldrig vill vara utan när du börjat använda den. Dessutom ingår ett hälsoarmband som hjälper till att hålla koll på steg, distanser, tid och kaloriräkning. Pris från 360:- (vid köp av 100st).

Sommarpaket 2: Det andra sommarpaketet har tagits fram för att uppmuntra till rörelse. I paketet ingår en gympåse, ett digitalt hopprep, en vattenflaska med sporthandduk samt ett hälsoarmband. Med andra ord, ett gott recept på en hälsosam sommar. Pris från 165:- (vid köp av 100st).

Samtliga produkter finns i fler färger, skicka din förfrågan i formuläret eller ta kontakt med oss för mer information. Korrektur skickas alltid för godkännande innan beställning genomförs.


Fråga oss


Om: Erbjudande April-Juni
st
Artikelnummer Q2_kampanj-1
Sommarpaket 1, 100st 360:-/st
Sommarpaket 1, 50st 380:-/st
Sommarpaket 1, 25st 395:-/st
Sommarpaket 2, 100st 165:-/st
Sommarpaket 2, 50st 175:-/st
Sommarpaket 2, 25st 195:-/st
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.