Kvartalserbjudande - Arbetsklädespaket

Kvartalserbjudande - Arbetsklädespaket

Arbetsklädespaket med allt som behövs för den aktive arbetaren. Reflex- och varseldetaljer gör att paketet lämpar sig bra även för utomhusarbete under alla årstider.
Paketet innehåller softshelljacka, servicebyxa i stretch, funktionst-shirt, hängfickor samt mössa med reflextryck.

Softshelljacka: Softshelljacka med bra andningsförmåga. Dragkedja framtill med invändig vindslå samt hakskydd för att förhindra vinddrag och skav. Sidfickor och bröstficka med dragkedja. Innerfickor. Tumgrepp i ärmslut. Skurna transferreflexer för ökad flexibilitet. Reglerbar midja.

Servicebyxa: Ergonomi i första hand - Stretchbyxa konstruerad för långa arbetspass i sittande position. Byxan har inga bakfickor för att unvika att skrymmande saker hamnar där som i det långa ledet kan påverka ryggen negativt. Stretchpartier för optimal rörelsefrihet och passform. Benfickor med dragkedja, den vänstra med invändig mobilficka och den högra med hållare för ID-kort. Bredare bälteshälla baktill för att undvika tryck från bälte vid ryggslut. Dolda fästen för hängfickor (ingår i paketet) i linningen.

Funktionst-shirt: T-shirt i funktionsmaterial i modern passform med förstärkt söm i nacken. Transferreflex för ökad rörlighet. Materialet transporterar snabbt bort fukt från huden. Det gör att plagget torkar snabbt, vilket gör dig torr och fräsch hela dagen. Krymp- och skrynkelfri.

Hängficka: Hängfickor som passar till Projobs byxor och shorts som är försedda med spårskena. Förstärkta invändigt med polyamid, Cordura®. På ena sidan tillägg för extra fickor, både öppna fickor samt en mindre med dragkedja för bits eller annat smått. På den andra sidan öppna fickor samt hållare för verktyg. Anpassa byxan efter behov genom att fästa ficka på vänster eller höger sida, eller på båda.

Mössa: Mössa i elastisk fleece med sex reflekterande flatlocksömmar i toppen samt reflextryck fram.


Erbjudandet gäller under perioden januari-mars. Pris exkl. tryck.


Priser
Minsta antal: 1 st
Set 1
Pris/set 2395,00
2906,00

   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

SetTotalt pris kr
Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: Kvartalserbjudande - Arbetsklädespaket
st
Artikelnummer Q1_erbjudande2021
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.